Videoproductie

  Videoproductie voor krachtige beelden & video’s met impact


  Wij helpen je unieke videocontent te produceren en een blijvende positieve impact te maken. Van bedrijfsfilms, commercials, after movies, mood films, testimonials, productvideo’s, video’s met humor, instructievideo’s tot animaties. Krachtige beelden, van hoge kwaliteit, gemaakt door creatieve mediatalenten, tegen een toegankelijke prijs.
  pre-productie

  Pre-productie

  Brainstorm & kick off
  Tijdens een brainstormsessie bepalen we welke videocontent de grootste impact maakt, we bespreken de doelstellingen, de vormgeving en de belangrijkste boodschap.
  Script & storyboard
  Acteurs & voice-overs
  Planning & draaiboek
  productie

  Productie

  Organisatie
  De gehele organisatie wordt door ons uit handen genomen. Van locatie, crew, catering tot het ontvangen van de figuranten.
  Opnames
  Animatie
  Voice-overs
  post-productie

  Post-productie

  Monteren
  De video wordt zorgvuldig gemonteerd, waarbij de scenes en de voice-over worden samengevoegd.
  Muziek & geluid
  Special effects

  Videomarketing & Fotografie

  Om de grootste impact te maken, helpen wij je video onder de aandacht te brengen én te houden met slimme videomarketing.  Ook helpen we je een unieke beeldbank met  sprekende foto’s samen te stellen, voor consistente communicatie en meer impact.

  Gratis advies nodig?

  Wil je weten hoe je jouw verhaal om kunt zetten in krachtige beelden en unieke video’s? En hoe je met slimme marketing je bereik én impact vergroot?  Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct op!
  Image
  Impact2Media is een creatief bureau voor video, animatie en videomarketing. Met een team van experts en impactmakers werken we dagelijks aan projecten waarmee we onze klanten helpen te groeien. Of het nu om een Duurzaamheidsaanjager gaat, een Mkb’er of een stichting. Creëren van video impact is ons motto!