Onze diensten

  Unieke beelden & een groot bereik - voor een blijvende positieve impact


  Als partner in beeld en geluid ondersteunen wij organisaties en bedrijven op hun missie een positieve impact te maken. Dit doen wij door unieke video’s te produceren, effectieve videomarketing in te zetten en een representatieve beeldbank te creëren.
  Videoproducties

  Videoproducties

  Bedrijfsfilms, commercials, after movies, mood films, testimonials, productvideo’s, video’s met humor, instructievideo’s en animatie. Beelden die bijblijven en impact maken.
  Lees meer
  Videoproducties

  Videomarketing

  Van strategie, online campagnes, live streaming, advertising, social media marketing tot optimalisatie. Voor een groter bereik, meer views en betere resultaten.
  Lees meer
  Videoproducties

  Fotografie

  Een unieke beeldbank, met sprekende foto’s van bedrijfsevenementen, producten, processen en het team. Voor consistente communicatie en een sterk merk.
  Lees meer

  Gratis advies nodig?

  Wil je weten hoe je jouw verhaal om kunt zetten in krachtige beelden en unieke video’s? En hoe je met slimme marketing je bereik én impact vergroot?  Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons direct op!
  Image
  Impact2Media is een creatief bureau voor video, animatie en videomarketing. Met een team van experts en impactmakers werken we dagelijks aan projecten waarmee we onze klanten helpen te groeien. Of het nu om een Duurzaamheidsaanjager gaat, een Mkb’er of een stichting. Creëren van video impact is ons motto!